déliqat.dk Handelsbetingelser og returret.

Priser

De opgivne priser er i danske kroner inkl. moms og de pr. d.d. gældende afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Priserne er opgivet pr. enhed – vær opmærksom på at nogle priser kun gælder v. køb af hele kasser hvor antal stk. i kasse fremgår under produktbeskrivelsen.

Bestilling

Når du handler hos deliqat.dk skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige, fordi vi selvfølgelig skal vide, hvor vi skal sende varerne til, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende. Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail mail@deliqat.dk eller telefon +45 21 70 88 70.
OBS - INTET SALG AF ALKOHOL TIL PERSONER UNDER 18 ÅR.

Klager

Vi arbejder hver dag for at levere den bedste service og de bedste produkter, og vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.
Kontakt os endelig i dette henseende på e-mail mail@deliqat.dk eller telefon +45 21 70 88 70.

Betaling

Når du bestiller varer hos déliqat.dk kan du enten betale med dankort, eDankort (netbank), MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB eller American Express.
Du kan også betale via mobilepay, bankoverførsel eller faktura (kun for virksomheder med kundeaftale).

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto, når bestillingen er gennemført.
Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS.

Levering

Alle bestillinger online skal afhentes i butikken. Du bedes ved bestilling angive hvornår, du ønsker at afhente dine varer.
Vi leverer kun månedskasser 1 fast hverdag i måneden i tidsrummet 9-16 og kun i Århus kommune. Leveringsdag oplyses 8 dage inden levering.

Fortrydelsesret

Bestillinger hos déliqat.dk er omfattet af reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. aftaler omfattet af § 7, stk. 2:
  • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
 2. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 3. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 4. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 5. levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 6. levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,
 7. aftaler, der indgås på en offentlig auktion,
 8. aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Returret

Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen på mail@deliqat.dk.

Når du returnerer de købte varer, skal det ske ved fysisk indlevering i butikken i samme stand og antal. Husk at medbringe kopi af din kvittering vedr. returnering.
Bemærk – datovarer ombyttes kun ved defekt eller datoudløb ved modtagelsen. I denne henseende bedes du kontakte os straks efter modtagelsen af varerne, så vi kan ombytte varen eller varerne.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det, hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide, hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt.

Eventuelle omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som udbetaling kontant i butikken eller tilbageførsel til kreditkort.

Varerne skal returneres i den originale emballage, og det er dit ansvar at sørge for, at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Fortrolighed


déliqat.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på déliqat.dk´s hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

 • Hvilket land kommer den besøgende fra
 • Hvordan finder de besøgende vores side
 • Hvilken browser bruger de besøgende
 • Hvilken skærmopløsning har de besøgende
 • Hvilken side kommer den besøgende ind på
 • Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
 • Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
 • Hvor mange sider ser den besøgende

Er du livsnyder?

Så vil du elske at besøge vores lille oase i Nørregade, søg inspiration her på siden og besøg når du får muligheden.